Op maandag 28 augustus start de zwemvierdaagse in zwembad de Boskoele te Gorssel. Vanaf maandag kun je de hele week banen zwemmen en is er iedere dag vertier rond het bad.

De zwemvierdaagse is er voor jong en oud en daarom zijn er verschillende afstanden:
– 250 meter = tien banen minimaal (voor kinderen t/m 16 jaar);
– 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
– 1000 meter = 40 banen
De banen kunnen de gehele dag door gezwommen worden, de activiteiten worden georganiseerd in de avond vanaf 18.30 uur tot sluiting om 19.45 uur.
Omdat we vijf dagen hebben waarop u kunt zwemmen, mag u in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven kan alleen bij de kassa vanaf maandag 21 augustus. De kosten voor de inschrijving bedragen €10,-. Wanneer u bij inschrijving uw zwemabonnement kunt tonen, ontvangt u 50% korting op de inschrijfkosten.

Naast het zwemmen is er iedere dag iets leuks te doen. Dat begint op maandag om 15.00 met een waterloopmat die in het water ligt. Al eens met een duikfles op je rug de wereld onder water verkend? Dat kan op woensdagavond vanaf 18.30 uur. Dan verzorgt duikvereniging NoBaToWa een heuse duikclinic waar iedereen aan mee mag doen.
Op donderdag organiseert zwem- en polovereniging De Berkelduikers uit Lochem een waterpoloclinic waaraan iedereen mee mag doen.
Vrijdagavond wordt de zwemvierdaagse afgesloten met discozwemmen voor alle leeftijden. Dit begint om 18.00. Met een gezellig muziekje mag je in de Boskoele duiken, springen en zwemmen. Iedereen is welkom dus neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee. Het zwembad is deze vrijdag tot 20.00 uur geopend.
Als u op vier dagen de zwemafstand heeft volbracht ontvangt u een prachtige medaille van de KNZB.