Activiteiten 2023

Recreatief zwemmen

Je kunt de hele dag komen vrij zwemmen! Onze ligweide is open, evenals de beide baden. Het peuterbadje is alleen geopend op warme dagen. Reserveren kan niet.

Dauwzwemmen (geweest)

Donderdag 18 mei onze jaarlijkse knaller; het dauwzwemmen van 7.00-8.00 met na afloop iets lekkers!

Kidsaquabootcamp

Nieuw! Calvin start vanaf woensdag 17 mei met een bootcamp voor kids in het water. Elke week om 16.00

Kinderfeestje!

Voor €15,00 per kind en twee begeleiders gratis, kunt u bij ons een leuk feestje vieren! Flamingostormbaan, chips, ijs, snoep en limo. Mail met ons bad voor een afspraak; zwembad@zwembaddeboskoele.nl

Survival/ZwemVeiligTrainingen

De praktijk leert dat niet alle kinderen regelmatig zwemmen. Daarnaast zwemmen ze meestal alleen de schoolslag. Om met uw kinderen zwemveilig op vakantie te gaan, bieden wij deze training aan. De training bestaat uit het verbeteren van de totale zwemvaardigheid, zwemtechnieken en uithoudingsvermogen, zelfredzaamheid en bovenal plezier in zwemmen!
De training duurt in totaal vier weken en wordt vanaf maandag 12 juni t/m 3 juli gegeven van 16.00 tot 16.30 uur. Voor deelname is minimaal een A-diploma verplicht.
Kosten voor de vier trainingen: € 35 (incl. entree).
Voor deze training kunt u zich telefonisch aanmelden via 0575-491429 of per mail zwembad@zwembaddeboskoele.nl

Aquasporten

Iedere maandag (start 1 mei) om 12.00 uur en iedere vrijdag om 10.00 uur organiseren we een aquasporttraining bij De Boskoele onder de enthousiaste leiding van Bianca! NIEUW; Vanaf woensdag 17 mei start Calvin met een wekelijkse woensdagavond training van 19.00-19.45!De training duurt ongeveer 3 kwartier en bestaat uit een variatie van bewegen in het water. Dat kan pilates, zumba of aquarobic zijn.
Doe jij eens mee? Alleen, of samen met je buur, vriend(in) of familielid? Gezellig!

Triathlonzwemmen

Iedere woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur verzorgen we zwemtraining voor triathleten. Ook als je geen triathlons doet maar lekker wilt trainen, ben je van harte welkom. Er wordt getraind op (borstcrawl)techniek, snelheid en conditie. Door Otto!

Borstcrawlcursus

Borstcrawl is één van de bekendste zwemslagen. Goed borstcrawl zwemmen vereist training en techniek.
De woensdagen in JUNI (7,14,21 en 28 juni) kunt u meedoen aan een Borstcrawlcursus. Vier woensdagen van 11.00 tot 12.00 uur of van 12.00-13.00 Kosten: € 35 (incl. entree). De cursus wordt verzorgd door Lidia van Bon uit Apeldoorn (zwemster op wereldniveau Masterklaskampioenschappen). U kunt zich per mail aanmelden.
We behandelen de volgende onderdelen:

– Stroomlijn en beenslag – Overhaal en insteek
– Doorhaal     – Ademhaling

We trainen niet op conditie maar puur op techniek. Conditie kun je opbouwen bij het triathlonzwemmen (woensdagavond). Mail naar zwembad@zwembaddeboskoele.nl

Zwem4daagse

De zwemvierdaagse vindt dit jaar plaats van maandag 21 aug. t/m vrijdag 25 aug. ’23 . Er kan de hele dag gezwommen worden. U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven is al mogelijk en kan alleen bij de kassa. Heeft u een abonnement, dan bedragen de inschrijfkosten € 7,50-. Als u geen abonnement heeft zijn de kosten € 10,-. Dit is inclusief een medaille en entree. De inschrijving wordt definitief na betaling. De afstanden die tijdens de zwemvierdaagse worden gezwommen, zijn:

  • 250 meter = 10 banen minimaal (voor jeugd t/m 16 jaar);
  • 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of
  • 1000 meter = 40 banen.

Privé zwemlessen

We geven sinds 2020 privé zwemles. Enige zwemervaring is vereist. De mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. Aanmelden kan telefonisch en per mail: zwembad@zwembaddeboskoele.nl. Aan de hand van uw verzoek bespreken we uw wensen en komen zo tot een verbeterplan. Kosten: € 40,- per uur of € 20,- voor een half uur. Lessen voor het ABC-diploma worden in het zwembad in Almen gegeven. Voor vragen en opgave kunt u terecht in Almen via zwembad@zwembaddeberkel.nl.

Kano verhuur en trekkershutten

Naast zwembad De Boskoele beheert Stichting Gorsselse Zwembaden ook het zwembad De Berkel in Almen. Bij dit zwembad heeft u de mogelijkheid om een trekkershut te huren om in te overnachten. Daarnaast worden er kano’s, waterfietsen en SUP-boards verhuurd. Klik HIER voor meer informatie.