Zwemtrainingen 2024

Zwemlessen voor het ABC-diploma worden in ons zwembad in Almen gegeven (zie www.zwembaddeberkel.nl).
Kinderen die voor 1 mei 2024 vijf jaar zijn geworden kunt u hiervoor opgeven in Almen.

Privé zwemlessen

Sinds 2020 geven we privé zwemlessen. Enige zwemervaring is vereist. De mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. Aanmelden kan telefonisch en per mail. ([email protected]) Aan de hand van uw verzoek bespreken we uw wensen en komen zo tot een verbeterplan.

Survival/ZwemVeiligTrainingen

De praktijk leert dat niet alle kinderen regelmatig zwemmen. Daarnaast zwemmen ze meestal alleen de schoolslag. Om met uw kinderen zwemveilig op vakantie te gaan, bieden wij deze training aan. De training bestaat uit het verbeteren van de totale zwemvaardigheid, zwemtechnieken en uithoudingsvermogen, zelfredzaamheid en bovenal plezier in zwemmen!
De training duurt in totaal vier weken en wordt vanaf maandag ………….. gegeven van 16.00 tot 16.30 uur. Voor deelname is minimaal een A-diploma verplicht.
Kosten voor de vier trainingen: € 37,50 (incl. entree).
Voor deze training kunt u zich telefonisch aanmelden via 0575-491429 of per mail [email protected]

Borstcrawlcursus

Borstcrawl is één van de bekendste zwemslagen. Goed borstcrawl zwemmen vereist training en techniek.
De woensdagen; 29-5, 5-6, 12-6 en 19-6 kunt u meedoen aan een Borstcrawlcursus. Vier woensdagen van 11.00 tot 12.00 uur of van 12.00-13.00 Kosten: € 37,50 (incl. entree). De cursus wordt verzorgd door Lidia van Bon uit Apeldoorn (zwemster op wereldniveau Masterklaskampioenschappen). U kunt zich per mail aanmelden.
We behandelen de volgende onderdelen:

– Stroomlijn en beenslag – Overhaal en insteek
– Doorhaal – Ademhaling 

We trainen niet op conditie maar puur op techniek. Conditie kun je opbouwen bij het triathlonzwemmen (woensdagavond). Mail naar [email protected]