Vrienden Stichting Gorsselse Zwembaden

Lees snel verder hoe u Vriend wordt van onze zwembaden.

Vriendenbrief 2023

Waarvoor hebben we Vrienden?

Uw bijdrage wordt gebruikt voor verbeteringen aan en leuke extra’s voor onze zwembaden in Almen en Gorssel. Met hulp van onze Vrienden hebben we bijvoorbeeld nieuwe banken en picknicktafels kunnen realiseren in Almen, de flamingo en de rode speelrots in Gorssel en speelmateriaal voor beide baden. We hebben onze Vrienden dus hard nodig om van de zwembaden een nog leukere plek te maken!

Onze Vrienden dragen het zwembad een warm hart toe en vinden het belangrijk dat onze zwembaden blijven bestaan. Ieder jaar in de winter beslist het bestuur waar we het geld aan besteden.

De zwembaden

Zwembad de Berkel in Almen en zwembad de Boskoele in Gorssel zijn van grote betekenis voor de gemeente Lochem. Het zwembad is een plek om samen te komen. Kinderen leren er zwemmen, gezinnen hebben een leuk dagje uit, jongeren komen gezellig samen en volwassenen ontmoeten er andere mensen en drinken gezellig een kopje koffie. Wat is er nou mooier dan dit combineren met een sportieve bezigheid? Zwemmen is ontzettend gezond en een activiteit voor alle leeftijden. Daarnaast is het zwembad een plek om te ontspannen. Even geen telefoon of ander scherm, maar lekker in de buitenlucht genieten van de zon en het water!

Word onze Vriend!

Wilt u ook dat onze zwembaden een aantrekkelijke plek blijven voor jong en oud? Dat u nu op deze pagina terecht gekomen bent, betekent dat u ook veel waarde hecht aan het voortbestaan van onze zwembaden.

Steun ons met uw bijdrage en word nu Vriend van de Stichting Gorsselse Zwembaden!

U kunt zelf het bedrag kiezen waarmee u ons jaarlijks wilt steunen. Vul onderstaande machtiging in en word Vriend van het zwembad. En lever deze in bij het bad.

Indien u liever zelf een (eenmalige) bijdrage overmaakt, kan dit op:  rek. nr. NL05 RABO 0322 3713 17 t.n.v. de Stichting Gorsselse Zwembaden onder vermelding van: Vrienden

Vriendenochtend

Als Vriend bent u regelmatig welkom voor een speciale dag onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. U krijgt dan van het bestuur de stand van zaken met betrekking tot de zwembaden en krijgt te horen waar uw bijdrage aan wordt besteed. U wordt dan ook direct op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes.

Namens de zwembaden en alle zwemmers ontzettend bedankt voor uw bijdrage! En uiteraard zien wij u graag in onze mooie zwembaden op de speciale Vriendenochtenden.